18/1/09

Ha nascut una estrella

Congratulem-nos companys, ha nascut una estrella, l'Andreu té blog. L’espera ha estat llarga i sembla que encara caldrà esperar una mica més ja que seguint instruccions de l'Andreu, tinc l'honor d'encetar una petita sèrie de col·laboracions que han constituir una primera fase de rodatge d'aquest blog.
No podem dir que tinguem un nou blogaire, per mi l'Andreu ja ho era. L'Andreu, sense blog, ja era un dels més lúcids blogaires de la constel·lació sobiranista. O no és cert que qualsevol dels seus comentaris era prou sòlid per sustentar-se fora del blog on es trobava i convertir-se en un post per si mateix? Jo finalment, fart que els seus comentaris superessin en lucidesa els meus posts vaig acabar tancant el blog. Ara veuràs.
És un gran moment per néixer, temes no en falten: els vuitanta; els quaranta; la pistola i l'encaputxat; un conseller que ens ha d'aclarir que sap reconèixer una cadira (alguns ho dubtàvem); el mateix conseller que no va a la manifestació del Dret a Decidir per coordinar la seguretat però es manifesta contra Israel passant-se la seguretat pel passamuntanyes; la tonta del bote que no accepta preguntes; un Vicepresident que pacta la seva permanència a la butaca com a contraprestació política dins del seu partit com si la seva designació no depengués del President de la Generalitat, i en darrera instància, de la ciutadania; unes eleccions europees calentes; una Mònica Sabata, que si es mereix que l'estimi tant com l'estimo, donarà carabassa a la cosa E; unes eleccions al Parlament de Catalunya que, pels moviments de tots els partits, s'intueix que coincidiran amb les europees; un Conselleria d'Industria on dimiteixen fins i tot els bidells; un Ignasi Guardans que treu de dubtes a l'estimat Sort; un president que és xiulat allà on va i que només espera a saber quina cella li partirà el sabatot que rebrà aviat; i, alegrem-nos, milers de militants d'ICV, d'E i del PSC pre-parats, és a dir: a punt d'anar a la cua de l'INEM.
Companys, estem vivint un gran moment. Es respira eufòria a les files sobiranistes. S'està aixecant una onada àvida de victòria que farà tremolar la terra. Ja els tenim coll a terra, només ens cal rematar. Remata, Andreu.
Cordialment,
Joliu